Новият ZEISS антирефлексен слой се характеризира с по-висока степен на прозрачност, по-голяма твърдост, антистатични свойства и по-лесно почистване. Остатъчното отражение е в синкав цвят, който увеличава пропускливостта на светлината.

Найвисококачествени антирефлексни свойства.

Новите лещи на Zeiss с AR покритие DuraVision™ Silver показаха над 20% по-малко отразяване на светлината от конвенционалните зелени лещи на ZEISS с AR покритие.

Много лесно почистване

Супер хлъзгавият слой за почистване прави новата леща на Zeiss с AR покритието DuraVision™ Silver  много лесна за поддръжка, поради своите олеофобни и супер-хидрофобни свойства.

Устойчивост на зацапване

Петият слой е патентован антистатичен слой, който отвежда електричеството далеч от повърхността. Това предотвратява създаването на статично електричество, което е4 характерно при бърсане на повърхността на лещата. По този начин не се полепва прах и повърхността на лещата остава дълго време чиста.

Устойчивост на зацапване

Твърдостта на лещите на ZEISS с AR покритието DuraVision™ Silver  е подобрена  в сравнение  с предишните поколения лещи на ZEISS с AR покритие.

Сподели!

FacebookMore...