Меню Затваряне

Лекота за очите с ZEISS BlueGuard

Повече защита, по-малко отражения.

Животът ни става все по-дигитален.

Работим, играем, учим, пазаруваме онлайн, където и да сме. С промяната на нашия живот ние все повече разчитаме на очите си. Това означава, че освен излагането на потенциално опасната синя светлина от слънцето, ние сме много по-уязвими към изкуствената синя светлина от всички екрани.

Защитете Вашите очи от предизвикателствата на новата действителност с диоптрични стъкла ZEISS BlueGuard.

Те са създадени да намаляват зрителната умора в следствие на часове прекарани пред екран, без да имат досадните синьо-лилави отблясъци.

Главоболие, неясно зрение, сухи или парещи очи? Всички това са симптоми на дигиталната зрителна умора, която може да е причинена от продължителната употреба на дигитални устройства. Таблети, смартфони и компютри излъчват сериозно количество синя светлина, което създава напрежение върху очите, несравнимо с никоя друга зрителна активност.

Лекота на очите:

Създадени да намаляват зрителната умора в един все по-нарастващ дигитален свят.

Повече защита:

Блокира потенциално опасната синя светлина и предлага пълна UV защита.

По-малко отблясъци:

По-малко дразнещи отблясъци от дигиталната синя светлина за отлична яснота и изчистена оптика.

Комбинирайте прецизна оптика с подобрена защита!

Лещите ZEISS PhotoFusion X предлагат защита от отблясъци и UV лъчи. Те осигуряват UV защита до 400 нанометра във всяко състояние на активиране, независимо дали е светло или тъмно. Но какво е уникалното при новото поколение фотохромни лещи на ZEISS? В допълнение към вече доказаната технология ZEISS UVProtect при новото поколение лещи е използван материал ZEISS BlueGuard, който абсорбира UV излъчването и потенциално опасната синя светлина. Благодарение на новия материал лещите за очила абсорбират до 94% от потенциално вредната синя светлина на открито, когато са активирани, и 50% на закрито, когато са прозрачни – в диапазона между 400 и 455 нанометра. Всичко това вече е налично и в комбинация с технологията ClearView, която предоставя качество на образа без аналог в оптичната индустрия на достъпни цени и с кратки срокове на доставка.