Меню Затваряне

Новини

Водещите марки в оптичната индустрия ZEISS и Visionix

Водещите марки в оптичната индустрия ZEISS и Visionixза пореден път бях представени на страниците на VisionCare Expert – професионалното списание на оптичния бранш в България. Новият му брой излезе от печат в началото на месец май и българските очни специалисти могат да намерят информация за последните новости в индустрията сред които са….

Безопасност и комфорт на пътя с иновативни лещи ZEISS DriveSafe

Шофирането при затруднени условия – дъжд, намалена видимост и през нощта, когато фаровете на колите заслепяват водачите, е истинско предизвикателство. Рисковете на пътя се увеличават особено при проблеми с очите, затова…..

Оптигруп ЕООД награди победителите в състезанието „ZEISS Майстори в оптиката и оптометрията“

Официалният представител на ZEISS Vision Care за България Оптигруп ЕООД под егидата на ZEISS организира организира първото издание на състезанието „ZEISS Майстори в оптиката и оптометрията“. В него право на участие имаха всички оптици и оптометристи в България…..

Бърз достъп до отлично зрение с ZEISS ClearView

Стандартните (или т. нар. складови) лещи за очила от десетилетия насам са най-продаваният тип диоптрични лещи в света. Поради начина си на производство те имат съществени ограничения и недостатъци в качеството на образа, особено в периферията на лещата, но са……..

ZEISS представя последното поколение фотосоларни (фотохромни) диоптрични стъкла PhotoFusion X

Прозрачни на закрито, тъмни на открито, фотохромните лещи ZEISS PhotoFusion X сега са със значително подобрена скорост на потъмняване и изсветляване благодарение на изцяло нова технология, разработена от………

Антирефлексни покрития от ZEISS, които издържат на всички ежедневни предизвикателства

Покритията на ZEISS осигуряват ясно зрение и предпазват Вашите стъкла,позволяват лесно почистване и продължителна употреба.

Издръжливи до 3 пъти по-издръжливи на драскотини………..

Диоптрични стъкла ZEISS SmartLife

Живеем в един забързан свят, постоянно свързани с хора, информация и всякакви неща, както онлайн, така и офлайн. Очите ни са залепени за дигиталните устройства, дори когато сме в движение. Забързаният начин на живот често води до умора на очите……….

Лекота за очите с ZEISS BlueGuard

Работим, играем, учим, пазаруваме онлайн, където и да сме. С промяната на нашия живот ние все повече разчитаме на очите си. Това означава, че освен излагането на потенциално опасната синя светлина от слънцето, ние сме много по-уязвими……….

Диоптрични стъкла ZEISS DriveSafe. Най-после по-спокойно шофиране!

Със сигурност има нещо пленително в шофирането. Обаче много хора все още се чувстват несигурни и не получават достатъчно помощ от очилата си при сложни условия – например по време на буря, през нощта или на развиделяване или смрачаване……….