Меню Затваряне

Диоптрични стъкла ZEISS DriveSafe. Най-после по-спокойно шофиране!

Най-после по-спокойно шофиране!

Със сигурност има нещо пленително в шофирането. Обаче много хора все още се чувстват несигурни и не получават достатъчно помощ от очилата си при сложни условия – например по време на буря, през нощта или на развиделяване или смрачаване. Традиционните прогресивни стъкла в частност не са оптимални за шофиране. Използвайки комбинация от оптимизирана конструкция на стъклата и специално покритие, ZEISS DriveSafe ви осигурява стъкло за ежедневно ползване със специални функции, което ви осигурява по-спокойно шофиране. Доверете се на технологиите от ZEISS за добро зрение при шофиране.

Предимства за вас:

  • Стъклата ZEISS DriveSafe са сбъдната мечта за зрението на много шофьори.
  • Можете да носите диоптрични стъкла DriveSafe като нормални очила през целия ден и да се възползвате от тези характеристики за безопасно шофиране.
  • Повече спокойствие при шофиране благодарение на по-доброто зрение при сложни условия на осветеност поради слаба светлина или неблагоприятно време.
  • По-малко дискомфорт от отблясъците за шофьори, които често се дразнят от светлините на приближаващите автомобили и разпръснатата светлина от уличното осветление.
  • За носещите прогресивни стъкла: оптимален зрителен комфорт при гледане към пътя, таблото, огледалото за обратно виждане и страничните огледала.