Меню Затваряне

ZEISS

В далечната 1846 г., в своята работилница немският оптик Карл Цайс поставя началото на днешната мултинационална оптична компания ZEISS AG. Към днешна дата фирмата е представена в над 50 държави с повече от 30 завода и 25 развойни центъра. Освен с диоптричните си лещи ZEISS е известна с прецизната си медицинска техника, полупроводници и индустриалните системи за качество. Благодарение на своето качество ZEISS си извоюва репутацията на най-уважаваната марка в прецизната оптиката в световен мащаб. 

Като водещ световен производител, продуктите на ZEISS съчетават технически опит и иновативни идеи в изключително визуално изживяване. Пригответе се да бъдете изумени от решения, които са много повече от диоптрични лещи!

Оптигруп ЕООД е официален представител на ZEISS Vision Care за България от 2012 г. насам.

ZEISS SmartLife

Живеем в забързан свят, постоянно свързани с хора, информация и устройства, както онлайн, така и офлайн. Очите ни са постоянно приковани към цифровите устройства, дори когато сме в движение. Този забързан начин на живот често води до напрежение в очите.

Виждайте ясно и останете с остро зрение през целия ден с диоптричните лещи  ZEISS SmartLife. Широките зрителни полета ​на всички разстояния и във всички​ посоки могат да подобрят яснотата на Вашето зрение, независимо от възрастта Ви.

ZEISS BlueGuard

Животът ни става все по-дигитален. Работим, играем, учим, пазаруваме онлайн, където и да сме. С промяната на нашия живот ние все повече разчитаме на очите си. Това означава, че освен излагането на потенциално опасната синя светлина от Слънцето, ние сме много по-уязвими към изкуствената синя светлина от всички екрани.

Защитете Вашите очи от предизвикателствата на новата действителност с диоптричните стъкла ZEISS BlueGuard. Те са създадени да намаляват зрителната умора в следствие на часове прекарани пред екран и да редуцират до минимум досадните синьо-лилави отблясъци.