Меню Затваряне

ZEISS представя последното поколение фотосоларни (фотохромни) диоптрични стъкла PhotoFusion X

Лещите ZEISS PhotoFusion X потъмняват и изсветляват по-бързо, като същевременно осигуряват защита от синя светлина и UV лъчи.

Един чифт очила за всякакви видове светлина

Прозрачни на закрито, тъмни на открито, фотохромните лещи ZEISS PhotoFusion X сега са със значително подобрена скорост на потъмняване и изсветляване благодарение на изцяло нова технология, разработена от ZEISS. Освен това те са с още по-добра защита от синя светлина – както на закрито, така и на открито, осигурена чрез новия материал, от който са изработени.

Знаем, че когато носите фотохромни (фотосоларни) диоптрични стъкла, очаквате Вашите стъкла да изсветляват бързо, за да може да виждате ясно и да изглеждате естетично.

ZEISS PhotoFusion X изсветлява 2.5 пъти по-бързо на закрито.

Знаем, че не винаги имате Вашите слънчеви очила под ръка, когато Ви трябват, но със сигурност Вие искате защита от UV лъчите и от отблясъци, когато сте навън.

Навън, фотохромните диоптрични стъкла ZEISS PhotoFusion X потъмняват до нивата на слънчеви очила за секунди.

Знаем, че прекарвайки все повече време пред дигиталните екрани ние изпитваме все повече зрителна умора особено в затворени пространства.

ZEISS PhotoFusion X осигурява най-високата възможна защита от вредната синя светлина подобна на останалите ZEISS диоптрични стъкла.

Знаем, че реагиращите на светлина диоптрични стъкла могат да бъдат „практичния избор“, но Вие искате и да изглеждате естетично, когато ги носите.

ZEISS PhotoFusion X потъмняват в 5-те най-популярни цвята за слънчеви очила и могат да бъдат допълнени в модерни огледални нюанси.

Защитата от синя светлина е вградена в диоптричното стъкло с ZEISS BlueGuard. В комбинация с PhotoFusion® X, стъклата блокират до 50% от вредната синя светлина на закрито и до 94% на открито, когато фотохромните стъкла са активирани. Също така те блокират и 100% от UV радиацията на открито и закрито.